2011. november 11., péntek

Világvége

( Figyelem! Pihentagyú poszt! Aki nem bírja, hagyja el az oldalt mihamarabb!)

Állítólag ma, 2011. 11. 11-én 11 óra 11 perckor bekövetkezik a világvége - már megint és kérdés persze, hogy milyen időszámítás szerint. Ha esetleg valaki lemaradt volna a május 21.-i, illetve az október 21.-i világvégéről, az ma este mindenképpen legyen résen!  Ebéd közben fel is merült a kérdés, hogy amennyiben tényleg bekövetkezne a végső pusztulás, kell-e arra egyáltalán készülni, illetve ha igen, ki hogyan tenné azt. Az egyik legkézenfekvőbb megoldásnak azt találtuk, ha belefekszünk egy csinos, kényelmes, selyembélésű koporsóba, miután bevettünk egy doboz fájdalomcsillapítót és így várjuk a vég bekövetkeztét. Ez persze csak egy lehetséges verzió. Lehet ötletelni, ki mit tenne!

Eszembe jutott egy hajdan nagyszüleimmel falubeli néni, aki az ezredfordulós világvégét  halálosan komolyan vette. Az utolsó napon, szilveszterkor otthon marasztalta az egész családot és szép csendesen családilag felbontották, majd elmajszolták a befőtteket, mondván úgysem kell az már ezután.



(Ha esetleg valaki olyan feledékeny lenne, hogy a mai armageddonról is lemarad, ne csüggedjen, mert az igazi, a legeslegeslegigazibb világvége 2012. 12. 23-án jön el. Akkor fog ugyanis lejárni valami maja naptár és ezért elpusztulunk mindannyian. Tessék tehát komolyan rettegni! Ha holnap reggel épségben ébredünk, van még bő egy évünk óvintézkedéseink precíz kidolgozására.)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése