2012. július 26., csütörtök

Élet. Vissza. Jelzés.

Címzett: Barátok, ismerősök, táncosok, olvasók
Cím: Mindenütt, ahol csak fellelhetőek

Tárgy: tájékoztatás



Tisztelt Cím!



A Kalauz Nélküli című blog szerzőjével kapcsolatban a  következőkről tájékoztatom.

A lakossági bejelentésen alapuló jelzése nyomán megkíséreltem felvenni a kapcsolatot KN-nel. A személyes megkeresés alkalmával nem tartózkodott otthonában, több értesítő levelet is hagytam kint, amelyekre sajnos hosszú ideig nem reagált. A mai napon azonban telefonon megkeresett, és arról számolt be, hogy az elmúlt hónap során Pécsről -főként párkapcsolati okok miatt- elköltözött, jelenleg Budapesten tartózkodik. Bejelentett munkaviszonnyal rendelkezik, jövedelme alacsony, de az alapvető egzisztenciális szükségletei kielégítettek, lakáskörülményei rendeződni látszanak.

Elmondta, hogy a költözés, a munkahelyváltás, az ezzel kapcsolatos elfoglaltságok, valamint egyéb családi okok miatt nem volt lehetősége/ kedve/ energiája/ ideje/ ihlete, hogy a blogot újabb posztokkal gazdagítsa. Egyúttal ígéretet tett arra vonatkozóan, hogy lemaradásait mielőbb pótolja, és ismét publikálja csekély számú olvasóközönsége számára egyszerű hétköznapjainak erőteljesen kiszínezett történeteit. Vállalja továbbá, hogy rendszeresen tartja a kapcsolatot ismerőseivel, barátaival, Pécsett tartózkodásáról őket időben értesíti, valamint 2012. szeptember hónap folyamán személyesen is elbúcsúzik táncegyüttesétől (a nyári szünetre való tekintettel nem tudta őket értesíteni az eseményekről).

Megerősítem, hogy KN jól van, aggodalomra nincs ok. Önkéntes együttműködéséről biztosított, így a vele kapcsolatos részletes tájékoztatási kötelezettségének rövid határidőn belül ő maga fog eleget tenni.


Szíves megértését és türelmét köszönöm!




Tisztelettel:


A masiniszta



1 megjegyzés: